Aloe Vera, de plant die je gezond maakt.

aloe-verawebAloe vera is een van de oudste bekende medicinale planten. In het oude Griekenland gebruikten de doktoren de plant in hun recepten, terwijl de oude Egyptenaren de plant niet alleen gebruikten als medicijn maar ook als levenselixer, voor huidverzorging en bij het balsemen. Zij noemden deze plant: “De Plant van Onsterfelijkheid”.

Aloe Vera op de huid

Aloe vera gels zijn huidpreparaten gebaseerd op aloe in een niet vette basis. Het zijn uitstekende producten om pure gestabiliseerde Aloe vera in de huid te wrijven. Aloe vera gels zijn in het bijzonder effectief bij een aantal huidaandoeningen en acute verwondingen aan de huid, spieren, pezen en gewrichten. Op excellente wijze verlicht het jeuk, pijn, zwelling, ontsteking en spierpijn. Het bestrijdt infecties en verzacht de gewonde huid speciaal op gevoelige plekken. Het bevat geen olie-achtige substanties, waardoor het irritatie vermindert. Een verder voordeel is, dat ze volkomen worden geabsorbeerd en gemakkelijk helpen de huid genezen. Door de totale absorptie, niet-irriterende werking en zachtheid zijn deze ideaal voor brandwonden en andere wonden op gevoelige lichaamsdelen. Omdat deze geen olie bevatten, is het ook ideaal voor acne, impetigo, seborrhoea, roos, alopecia, scleroderma, zonnebrand, brandwonden na bestraling en andere huidaandoeningen. De pH waarde is steeds rond 5,5, hetgeen ervoor zorgt dat de gels niet irriteren, zelfs niet rond de ogen (echter vermijd oogcontact).

Kan baten bij: Aambeien, abcessen, acne, allergieën, alopecia, audiosonische behandelingen, aphten, beten en prikken, blaren, blauwe plekken, brandwonden, couperóse, doorkomende tandjes, eksterogen, eczeem, elektrolytische behandeling, herpes, huidkanker, keelpijn (2 eetlepels oraal), kneuzingen, litteken verwijdering, impetigo, jeuk, mondzweren en tandvlees infecties, pijnlijke plekken i.v.m. gebruik kunstgebit, netelroos, neus problemen, na het ontharen, oppervlakkige brandwondjes (keuken), ouderdomsvlekken, psoriasis, puisten, roos, schimmels, scleroderma, seborrhoea, spierkramp, snij- en schaafwonden, striae, tinea, spataderen, tepelkloven, zweren, ulcus cruris, weefsel regeneratie, wratten, waterpokken blaasjes, winterhanden en -voeten.

  • Het is vocht inbrengend zonder de zuurstof af te sluiten, hetgeen noodzakelijk is voor het genezingsproces.
  • Het vervangt het verloren vocht dat noodzakelijk is voor genezing, waardoor het kan helpen littekens te verminderen.
  • Het is een pijnstiller en vermindert jeuk.
  • Allantoïne versnelt het genezingsproces met een factor vier.
  • Aloe Vera is een bindweefsel groeistimulator.

Gebruiksaanwijzing: Reinig de te behandelen huid zeer zorgvuldig. Voor de beste resultaten: gebruik royale hoeveelheden gel en masseer het gedurende 5 minuten in. Herhaal deze procedure vier keer per dag indien de omstandigheden dit toelaten. Te gebruiken met of zonder verband. Voor een versterkte werking eventueel eerst de huid reinigen met gestabiliseerde aloe.

Bestel je zuivere Aloe vera gel hier.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.