Supersnelle ontbijtwrap

Een wrap als ontbijt eten? Ja! Dat is echt ontzettend lekker!

Maar die wrap moet je bij een Paleo voedingspatroon toch zelf maken? Klopt. Hoe kan het dan toch supersnel zijn? Nou, heel simpel. De wrap bestaat uit een omelet. Dat is het enige wat je hoeft te bakken en dat heb je natuurlijk ook zó klaar, maximaal 5 minuutjes. De vulling heb ik ook al voor je bedacht, maar daar kan je natuurlijk volop mee variëren.

Ik hoor namelijk nog steeds vaak dat de opmerking dat een Paleo ontbijt helemaal niet snel te maken is. Of mensen die dan maar naar een vertrouwd ontbijt met heel veel fruit pakken, omdat het zo makkelijk is. Een uitdaging voor mij dus, want ik wil je graag laten zien dat een Paleo ontbijt niet alleen heel makkelijk en lekker kan zijn. Maar ook dat je daar geen zoetigheid voor nodig hebt, en dat dat dus ideaal is wanneer je van je suikerverslaving af wilt komen.

Met zo’n ontbijt kan ik er tenminste een hele tijd tegenaan, en hoef ik niet een paar uur later alweer een snack te nemen. En hoef ik me ook geen zorgen te maken over de tijd waarop ik lunch, want honger heb ik dan toch nog niet.

Om jou het suikervrije en Paleo ontbijten ook wat gemakkelijker te maken, heb ik dit recept bedacht. Het enige wat je hoeft te kunnen is een omelet bakken, dat gaat lukken, dat weet ik zeker!

Dit recept kun je trouwens ook meenemen naar je werk of voor onderweg. Verpak de wrap dan in wat bakpapier voor je hem in je lunchtrommel stopt, dat maakt het opeten een stuk gemakkelijker.

Personen: 1
INGREDIËNTEN
  • 1 el kokosolie
  • 2 eieren
  • peper en zout
  • 4-6 plakjes ontbijtspek
  • ½ avocado, in plakjes
  • 4 mooie slabladeren
BEREIDING
  1. Klop de eieren met wat peper en zout.
  2. Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak een omelet van de eieren.
  3. Leg de omelet op een bord en verdeel er ontbijtspek, avocado en sla overheen.
  4. Rol de omelet op als een wrap en serveer.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.