Reviews

De stoelmassage van YurtLife is echt een aanrader. Even tussendoor op kantoor de dagelijkse stress weg laten masseren, heerlijk! Ik heb daarna het gevoel alsof ik de hele wereld weer aan kan…

Sandra Alders

Project coördinator Comparex


Even een moment ontspannen tijdens een drukke welkdag. Hierna voel ik me weer fit en ontspannen om er weer voor 100% tegenaan te gaan.

Diana Koomen, projectcoordinator Eurofin


Ik kijk iedere keer weer uit naar de stoel massage om mijn nek en rug weer losser te maken. Het is niet heel ontspannend maar wel hard nodig. Soms boek ik een dubbele massage,zodat het tweede deel ontspannend is. Helaas ???? laat het werk het niet altijd toe en dan mis ik het echt. Een aanrader voor wie veel zittend werk doen.

Jeannette Hartgers
DB NL Finance business advice Zakelijk ING


Stoelmassage, iets waar ik naar uitkijk, een moment waarin je even volledig uit je werk stapt om een half uurtje later met nieuwe energie weer verder te kunnen gaan.

De masseur luistert goed naar eventuele klachten en geeft indien gewenst tips hoe klachten kunnen worden voorkomen of kunnen worden aangepakt.

Ook weet de masseur goed in te schatten hoe stevig men de massage prettig vindt en onthoud klachten om een volgende keer daar weer rekening mee te houden.

Kort gezegd: Top!

Annelies, HR-manager Eurofin


Het is heerlijk ontspannend om even onder werktijd de spieren een goed onderhoud te geven. Daarna kun je er weer fris tegen.

Astrid (symbiant, ZMC)


De stoelmassage van YurtLife is een heerlijk rustpunt in een drukke dag.

Daarna kan ik er weer helemaal tegenaan. Een aanrader!

Wilma Verhofstad,

CJE bij oneAnalytics, ING


Ik ben Accountmanager en in mijn werk zit ik veel. Zitten bij de klant, zitten in de auto, zitten op kantoor. De massage is dan ook iets waar ik echt naar uit kijk om mijn rug en nek weer los te krijgen. De combinatie van “knopen” losmaken en ontspanningsmassage is top! Het is ook goed voor de geest! Na een massage is mijn lichaam weer ontspannen en mijn geest helder, dit resulteert in betere prestaties in mijn werk!

Enes Brkic

Account Manager Public, Comparex